Ezt miért nem osztják ezerrel? ÍGY mentették meg a biztos haláltól ma hajnalban egy haldokló nő életét rendőreink Budapesten – Vajon hány szívecskét és dicsérő szót érdemelnek ezért a hősies tettükért? Köszönjük nekik! EZ történt pontosan:

PÉLDÁS: Ezt miért nem osztják ezerrel? ÍGY mentették meg a biztos haláltól ma hajnalban egy haldokló nő életét rendőreink Budapesten – Vajon hány szívecskét és dicsérő szót érdemelnek ezért a hősies tettükért? Köszönjük nekik! Ez történt pontosan:
Bár sajnos ritka, de ilyen is van: Életet mentettek a III. kerületi Rendőrkapitányság bátor járőrei, miután egy társasház lakója rosszul lett, majd leállt a szíve.
Április 24.-én az éjszakai órákban érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy egy nő nem érzi jól magát, ezért a szomszédoktól kért segítséget – írja a police.hu. Az egyenruhások azonnal a helyszínre siettek, ám a nő ekkor már nem mutatott életjelet.
A rendőrök megkezdték az újraélesztését, majd a kiérkező mentők stabilizálták a haldokló nő állapotát. ❤ Mennyi szívet adnátok a hős rendőröknek?Forrás