„Részvét a fa***m, náci ivadékos kutyáknak” – a Deák téren meggyilkolt fiúk emlékét gyalázza egy roma vezető

Több mint kétórás élő videóban gyalázza folyamatosan a Deák téren meggyilkolt fiatalok emlékét és fenyegeti a Mi Hazánk Mozgalom vezetőjét Horváth Béla.

Hétfő este élő adással jelentkezett Facebook oldalán a büntetett előéletű Horváth Béla, aki korábban is gyalázta már a magyarokat, fenyegette a Mi Hazánk Mozgalom vezetőit, és romákat toborzott a párt Horthy-felvonulása ellen szervezett antifasiszta demonstrációra. Horváth többször is üzen a videóban Toroczkai Lászlónak, a Mi Hazánk elnökének:

„Toroczkai neked üzenek most élő adásban, így neked. Mert te azt mondod mindenkinek, hogy te a gyilkost fellógatnád. Ki az anyád picsája vagy te, hogy te fellógatol bárkit? Meg egyáltalán ki vagy te rohadt köcsög? Ki vagy te, hogy te fogod magad és vonulgatsz a kutyáiddal fölfele? Érted?”

Rögtön a videó elején kitér a kettős gyilkosság áldozataira is, akiket ekkor még csak „náci valaminek” nevez:

„Figyelj már ide Toroczkai! Most akarsz mécsest gyújtogatni, meg menni fölfele meg fáklyákat, meg satöbbi. Egyáltalán tudod ki volt az, aki megölte azt a két náci valamit?”

Majd az egész magyarságot lenácizza:

„Az, hogy ezek a büdös szájú, rohadt, náci magyarok mit csinálnak, némelyik, tisztelet a kivételnek, mert nem minden magyarról beszélek én, csak ezekről a szerencsétlen faszszopókról, érted, aki olyan mint te! Ha megölnek valakit, az nem számít, akkor nem vonulgatsz. Nyugodtan ültök a seggeteken, még tapsoltok is. Ha egy cigány csinál valamit, akkor mentek oda tömegesen felvonulni. Hát nem unjátok még ezt a faszszopó, fajgyűlölős kurva anyátokat? Hát nem nőttél még ki ebből Toroczkai?”

Később konkrétan meg is fenyegeti Toroczkait:

„Találkozzunk már! Én nem beszélgetni hívlak haver egy ringbe, hogy beszélgessünk érted, hogy egymással megbeszéljük a dolgokat. Nem. Találkozzunk ketten, én nem kávézni hívlak, én eltöröm a…”

A magas színvonalúnak jóindulattal sem nevezhető eszmefuttatás során visszaemlékezik a Horthy-felvonulásra is, ahol annak ellenére, hogy ő is lelkesen toborozta ismerőseit „sajnos csak 50-60 cigány volt ott.”

„Békésen megcsinálja Toroczkai, amit akar. Végigmehettek lovon, Horthynak leszopták a faszát Pesten, annak a köcsögnek értitek?”

A több mint kétórás videó alatt többször is visszatér a Deák téri kettős gyilkossághoz, és mindvégig az áldozatok emlékét gyalázza. A következő idézeteket csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk:

„Sajnáljuk itten, láttam a sok aláírást, hogy részvétünk a családnak. Nyugtassa az Isten! Részvétünk a családnak. Hát miért? Ha az a náci kutya lehet, hogy hamarabb szúrt volna oda a cigánynak, vagy a másiknak, akkor most mi lenne? Hát pont így jött ki a lépés. Nem? A náci… Figyeljetek ide! Én nyíltan beszélgetek és így élesbe. Mi a nácik ellen vagyunk, egy. Nem fogom sajnálni a nácikat, kettő. Hát ha megölték…Nem a mi dolgunk elintézni, nem a mi dolgunk bíráskodni. Ezek mennek mécsest gyújtogatni. Hát ki vagy te Toroczkai, hogy egyáltalán mehetel tüntetni? Ki a rák vagy te szerencsétlen büdös köcsög?

Ez a csávó, aki megölte ezt a két szerencsétlen náci ivadékos kutyát, hogy baszták volna szájba az anyjukat, még kiskorukba, mert ők utálnak minket mint a szart. Nem kell itten beszélgetni, hogy mondták a sok aláírásba, hogy izé, részvétem a családnak, részvétem ide, hát részvét a faszom. Nem kell nevelni úgy a zabidat, hogy fajgyűlölő legyen, náci legyen.”

Horváth arról is beszél, reméli lesz olyan a cigányok között, aki megzavarja a csütörtökre szervezett csendes megemlékezést.

„A lényeg az egészben az, hogy aki megy ilyen mécsesgyújtásra most a Toroczkaival a kutyái, menjetek, de azt kívánom Toroczkai, hogy a rák egye ki a gyomrodat. Hogy ahány mécsest meggyújtotok, azt mindet a családotokra gyújtsátok meg nácik! Azt kívánom nektek. Az az ember lesz ember a szemembe, aki odamegy és meggátolja azt, hogy ezek a faszszopók mécsest, meg satöbbi.”

A több mint kétórás videó megtekintését nem javasoljuk olvasóinknak, de itt egy rövidített változat: